O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Program 20. smotre folklora u Otočcu

1/1
Program 20. smotre folklora u Otočcu
Program 20. smotre folklora u Otočcu
Objavljeno: 04-06-2019

OTOČAC – Evo smotre, evo ludila! Samo što nije, a u Gackomu pučkom otvorenom učilištu samo što krov na zgradi ne skače od užurbanih zaposlenika i zadovoljstva. Ne zna se tko će što prije od koga. Tako i treba, velika je to manifestacija, obljetnica je – 20 godina nije mala stvar, a još k tomu predsjednica Kolinda pokroviteljica. Pa kuda ćeš više?

Program 20. Smotre folklora u Otočcu započet će 12. lipnja (srijeda) prezentacijom i degustacijom tradicionalnih jela na platou ispred zgrade Gackoga pučkog otvorenog učilišta od 10 do 12 uri.

Program se nastavlja 14. lipnja (petak) u 17 uri otvorenjem izložbe tradicionalnih klječanih torbi i retrospektivne izložbe fotografija dosadašnjih smotri s početkom u 17 uri. Isti dan u velikoj dvorani Učilišta bit će održan s početkom u 20 uri izbor najljepše djevojke u narodnoj nošnji i najoriginalnije muške narodne nošnje.

Glavni program 20. Smotre bit će održan 15. lipnja (subota) te će započeti svečanim mimohodom 18 folklornih skupina u 16:45 uri. Nakon mimohoda bit će ispred Učilišta službeno otvaranje smotre te nastupi društava, a posljednji dio subotnjeg programa započet će u 21 uru koncertom Miroslava Škore.

Ovogodišnja Smotra folklora održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a naši medijski pokrovitelji su GlasGacke.hr. i Hrvatski radio Otočac.

 GPOU/M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!