O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Cvjećarna Maja i Leeds utd u završnici Coca-Cola Cupa!

1/7
Cvjećarna Maja i Leeds utd u završnici Coca-Cola Cupa!
Cvjećarna Maja i Leeds utd u završnici Coca-Cola Cupa!Cvjećarna Maja i Leeds utd u završnici Coca-Cola Cupa!Cvjećarna Maja i Leeds utd u završnici Coca-Cola Cupa!Cvjećarna Maja i Leeds utd u završnici Coca-Cola Cupa!Cvjećarna Maja i Leeds utd u završnici Coca-Cola Cupa!Cvjećarna Maja i Leeds utd u završnici Coca-Cola Cupa!Cvjećarna Maja i Leeds utd u završnici Coca-Cola Cupa!
Objavljeno: 18-05-2019

Jučer je u poslijepodnevnim satima održan Coca-Cola Cup Senj, turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Turnir je održan na na pomoćnom igralištu Rekreacijskog-sportskog centra Tenis, a igrao se u  dvije kategorije U-15 (igrači rođeni 01. 01. 2004. godine i mlađi) i U-18 (igrači rođeni 01. 01. 2001. godine i mlađi).

Za dvije senjske ekipe - Cvjećarna Maja i Leeds utd - turnir je bio iznimno uspješan jer su obje ekipe opravdano ušle u završnicu Coca-Cola Cupa koja će se igrati u Otočcu 5. lipnja 2019. godine, gdje će snage odmjeriti pobjednici turnira iz Senja, Otočca i Gospića. Sve sudionike županijske završnice očekuju nagrade.

Čestitamo senjskim sportašima i želimo im uspjeh u završnici!

COCA-COLA CUP / Foto: Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!