O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Slavonski LAG-ovi u posjetu LAG-u LIKA i Lika destinaciji

1/4
Slavonski LAG-ovi u posjetu LAG-u LIKA i Lika destinaciji
Slavonski LAG-ovi u posjetu LAG-u LIKA i Lika destinacijiSlavonski LAG-ovi u posjetu LAG-u LIKA i Lika destinacijiSlavonski LAG-ovi u posjetu LAG-u LIKA i Lika destinacijiSlavonski LAG-ovi u posjetu LAG-u LIKA i Lika destinaciji
Objavljeno: 06-04-2019

LAG LIKA je 04. i 05. travnja 2019. godine bio domaćin predstavnicima četiri LAG-a s područja Osječko-baranjske županije – LAG-u Karašica, LAG-u Strossmayer, LAG-u Baranja te LAG-u Vuka-Dunav, na njihovom studijskom putovanju.

Za svoje studijsko putovanje Slavonci su izabrali upravo ovo područje zbog, u Hrvatskoj jedinstvenog projekta INTEGRA LIKA te regionalne oznake  Lika Quality. Naime, ova četiri LAG-a projektom suradnje planiraju brendirati područje Osječko-baranjske županije, a kako bi se što bolje pripremili za provedbu htjeli su iz prve ruke vidjeti primjere dobre prakse na području LAG-a LIKA te vidjeti na koji način ovu odličnu priču primijeniti na svom području.

Jučer, 04. travnja 2019. godine, LAG LIKA i Klaster Lika Destination u Kulturno Informativnom Centru u Gospiću okupljenima su prezentirali dosadašnji rad, projektne planove, projekt INTEGRA LIKA te sustav Lika Quality, dok je današnji dan bio namijenjen za obilazak uspješnih Lika Quality proizvođača – kušaonice rakije Stilanova Lika i sirane Vegium. Bio je to najbolji način za upoznavanje s Lika Quality oznakom dok su prirodne ljepote Lika destinacije doživjeli posjetom vidikovcu Kubus te Mediteranskom vrtu „Kava“ u Karlobagu. Posjet Lici slavonski LAG-ovi završavaju sutra, posjetom Nacionalnom parku Plitvička jezera.

LAG LIKA / I.B. 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!