O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Zaključen 7. festival snjegovića

1/7
Zaključen 7. festival snjegovića
Zaključen 7. festival snjegovićaZaključen 7. festival snjegovićaZaključen 7. festival snjegovićaZaključen 7. festival snjegovićaZaključen 7. festival snjegovićaZaključen 7. festival snjegovićaZaključen 7. festival snjegovića
Objavljeno: 21-03-2019

Na prvi dan proljeća zima je u Otočcu otpraćena i završnicom Festivala snjegovića 2018./19.

Na prigodnom domjenku u hotelu Zvonimir proglašeni su pobjednici i uručene nagrade za 1., 2. i 3. mjesto foto-natječaja za najljepšeg snjegovića koji je portal Glas Gacke proveo 7. zimu zaredom.

Budući da je zima 2018./2019. bila izrazito blaga, s jako malo snježnih padalina u Otočcu, rekli bismo puno više "nježna nego snježna, ni snjegovića nije bilo previše. Zbog toga će i 7. festival snjegovića biti zapamćen po rekordno malom broju prijavljenih kandidata – svega sedam!

O najboljima među njima presudio je, kao i uvijek dosad, broj lajkova ispod objavljenih fotografija na facebook stranici Glasa Gacke. Na 1. mjestu je divovski snjegović iz Donjeg Babinog Potoka (109 lajkova), na 2. mjestu snježna bajka iz Prozora (56 lajkova), a na 3. snjegović roker iz Otočca (29 lajkova). Dobitnici novčanih nagrada su Dragana Domazet, Andrija Dujmović i Robert Dubravčić.

 

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!