O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru

1/16
Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru
Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru Biskup Križić u kanonskoj vizitaciji u Lešću i Prozoru
Objavljeno: 21-03-2019

LIČKO LEŠĆE / PROZOR - Gospićko-senjski biskup mons. Zdenko Križić u sklopu kanonske vizitacije župa Otočkog dekanata pohodio je jučer župe Ličko Lešće i Prozor kojima upravlja vlč. Ivica Miškulin. Biskup je pohodio škole u Ličkom Lešću, Čovićima i Prozoru, zatim mjesna groblja i župne crkve BDM Kraljice svete Krunice i Uzvišenja Sv. Križa, kapelu sv. Franje uz obalu rijeke Gacke.

U poslijepodnevnim satima biskup je pregledao i potpisao župne knjige, susreo se sa Župnim-pastoralnim vijećem i na vrhuncu dana slavio svetu misu s vjernicima. Nakon svete mise biskup se zadržao ispred crkve u ugodnom druženju s vjernicima.

GSB / I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!