O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Roda uranila na gozbu u Otočcu!

1/2
Roda uranila na gozbu u Otočcu!
Roda uranila na gozbu u Otočcu!Roda uranila na gozbu u Otočcu!
Objavljeno: 20-03-2019

Sigurno vam je ovih dana negdje zapeo za oko članak o povratku Klepetana svojoj Malenoj. Naravno, riječ je o najpoznatijem ljubavnom paru u Hrvatskoj - celebrity paru roda. Sedamnaestu godinu zaredom vratio se Klepetan u svoje gnijezdo u Brodskoj Varoši, a udomitelj Malene otkriva novinarima da je ove godine došao prije nego ikad dosad.

I doista, ove godine rode su se u Hrvatsku vratile ranije. Nismo ornitološki eksperti da bismo mogli reći zašto, ali je tome valjda bar dijelom kumovala blaga zima s malo snijega.

Jedna je roda snimljena i u Otočcu proteklog sunčanog vikenda, ili preciznije, u nedjelju, 17. ožujka 2019. Riječ je, dakako, o snimci mobitelom iz veće udaljenosti, pa je i kvaliteta fotografije u skladu s time. Ipak jasno potvrđuje da se radi o rodi. Kažu očevidci da je cijelo popodne prebirala po oranju uz baru. Očigledno se upravo vratila s napornoga puta gladna 'kao vuk'.

Je li se namjeravala skrasiti u Otočcu? Ili je samo predahnula i ručala kod nas na preletu prema sjevernijim krajevima? Štogod od toga bilo (a s vremenom će izaći na vidjelo), sigurno nije očekivala da će već sljedećeg dana pasti snijeg! To je možda i odredilo njenu konačnu odluku hoće li ostati ili otići...

 

M.K.G.

Foto: A. Marić

Podijeli novost na društvenim mrežama!