O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kuglački klub “Velebit“ iz Otočca poziva na susret godine

1/2
Kuglački klub “Velebit“ iz Otočca poziva na susret godine
Kuglački klub “Velebit“ iz Otočca poziva na susret godine Kuglački klub “Velebit“ iz Otočca poziva na susret godine
Objavljeno: 14-03-2019

OTOČAC - Kao što smo već javljali kuglačko takmičenje ulazi u završnu fazu.Nadolazeće subote odigrava se posljednji susret u kojem će domaćin biti ekipa Velebita,a potom još jedan odlazak u goste.

Ništa tu nebih bilo neobično a da se ekipa Velebita ne nalazi pred velikim izazovom. Utakmica koja je igra u subotu u 16.00 sati na domaćem terenu odlučiti će dali da i dalje ostajemo u 1.HKL,ili „spuštanje“ u niži rang. Sreća u nesreći ipak postoji a to je da u goste dolazi ekipa Poštara iz Splita koja trenutno zauzima posljednje mjesto na tablici.

Netreba očekivati da je to lagani zadatak, dapače. Često se baš u takvoj situaciji događaju iznenađenja stoga ekipa Velebita očekuje s pravom da uza sebe ima domaći teren i domaću publiku a onda su mnogo jači. 

Ekipa Velebita trenutno zauzima 8.mjesto na tablici, stoga pobjeda u subotu znači ostanak u prvoj ligi. Po broju oborenih čunjeva može se kostantirati da su ekipe prve lige iz kola u kolo postizale sve veće i veće rezultate tako da onima koji ne prate taj rast postaje klizavi teren. Naravno puno ako ne i glavnu ulogu u tom uspjehu igra i novac a znamo dobro da gradovi kao Zagreb, Osijek. Split i drugi izdvajaju mnogo više novaca za svoje ekipe nego što to može grad Otočac.

I dosada su se mnogi čudili da Otočac okuplja toliko ljubitelja kuglanja, a kao primjer ni Rijeka, Karlovac, Sl.Brod i drugi veliki to nemaju. Već spomenuti novac teško je sakupiti a putovanja na susrete po cijeloj hrvatskoh koštaju.

Već više godina ponosno promoviraju ime našega grada, pa nadamo se da će to i dalje potrajati, a prva liga nije više kako stari kažu „mačji kašalj“! Utakmica u subotu počinje u 16.00 .sati ne kao uobičajeno u 15. sati jer pri kraju sezone pravilo nalaže da cijela liga igra u isto vrijeme dabi se izbjeglo bilo kakvo namještanje rezultata, stoga ekipa Vas poziva na podršku a nadamo se da će igrom to i opravdati.

Ekipa Velebita uživa također veliku podršku vjernih gledatelja širom lijepe naše koji prate susrete na internetu ,nama se taj užitak pruža uživo u klimatiziranoj kuglani, stoga vidimo se u subotu u 4.ure popodne. Uz kuglački pozdrav..“SVIH DEVET“!

 

Tekst i slike :

Stjepan Brajković Murta. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!