O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

ZAŽELI u Senju: Poziv za prijavu korisnicima programa pružanja usluga

1/2
ZAŽELI u Senju: Poziv za prijavu korisnicima programa pružanja usluga
ZAŽELI u Senju: Poziv za prijavu korisnicima programa pružanja uslugaZAŽELI u Senju: Poziv za prijavu korisnicima programa pružanja usluga
Objavljeno: 11-01-2019

Grad Senj objavio je Poziv za prijavu krajnjih korisnika programa pružanja usluga u sklopu projekta ZAŽELI - Programa zapošljavanja žena na području Grada Senja.

Prijaviti se mogu starije osobe, osobe u nepovoljnom položaju kojima je potrebna pomoć u kućanstvu i osobe s invaliditetom. Napominje se kako se ne mogu prijaviti osobe kojima je usluga podrške i pomoći u kući već osigurana iz sredstava Državnog proračuna ili drugih javnih izvora.
 
U prijavi je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice te popunjeni obrazac prijave za korisnike usluga potpora i podrška u sklopu projekta ZAŽELI (dostupan u prostorijama Grada Senja ili na web stranici www.senj.hr).
 
Prijave se dostavljaju zaključno sa 25. 01. 2019. do 12.00 sati bez obzira na način dostave.
 
Prijave se dostavljaju poštom, osobno ili putem druge osobe u pisarnicu Grada Senja u zatvorenoj omotnici na adresu: Grad Senj, Obala dr. Franje Tuđmana 2, 53270 Senj s naznakom „Za prijavu - POTPORA I PODRŠKA OSOBAMA STARIJE ŽIVOTNE DOBI U NEPOVOLJNOM POLOŽAJU u sklopu projekta „ZAŽELI - Program zapošljavanja žena na području Grada Senja“.
 
Potrebni obrazac prijave i sve ostale inforamacije dostupne su  na mrežnoj stranici Grada u rubrici Natječaji i javni pozivi.
 
GRAD SENJ / Foto: D. Brozičević
Podijeli novost na društvenim mrežama!