O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Asti miša: Ličani bolji domaćini od Dalmatinaca prema ocjenama turista

1/1
Asti miša: Ličani bolji domaćini od Dalmatinaca prema ocjenama turista
Asti miša: Ličani bolji domaćini od Dalmatinaca prema ocjenama turista
Objavljeno: 09-01-2019

Booking.com i ove je godine, sedmi put zaredom, dodijelio Guest Review nagrade za najbolja turistička odredišta po odabiru svojih korisnika.

Hrvatska se u ukupnom poretku nalazi na šestom mjestu, iza Italije, Španjolske, Francuske, Njemačke i SAD-a, ali ispred Ujedinjenog Kraljevstva, Ruske Federacije, Poljske i Brazila, sa 34.027 dobivenih nagrada, odnosno nagrađenih objekata, kojima su gosti dali prosječnu ocjenu 9.

U top 20 najnagrađivanijih gradova po broju i kvaliteti smještajnih kapaciteta su Split (na trećem mjestu odmah nakon Rima i Saint Petersburga), Zadar (16.) i Dubrovnik (20. mjesto).

No kada se u obzir uzima gostoljubivost, korisnici su najbolje ocjene dali Slunju, Korenici, Plitvičkim jezerima, Otočcu, Rakovici pa tek onda Skradinu, Osijeku, Zagrebu, Splitu i Rovinju.

72% putnika iz Hrvatske kažu da su im susretljivi i zanimljivi lokalni stanovnici jedan od najvažnijih faktora prilikom odabira odredišta za sljedeće putovanje.

– Bez obzira na vrstu, veličinu ili lokaciju smještajnog objekta, kod naših smo gostiju primijetili da uistinu cijene element ljudske topline tijekom svog putovanja, bilo da se radi o dodatnoj pažnji prema detaljima ili uistinu individualiziranom pristupu usluzi, rekao je Olivier Grémillon, potpredsjednik Booking.com-a.

Lider

Podijeli novost na društvenim mrežama!