O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Božićni koncert KUD-a Brinje

1/10
Božićni koncert KUD-a Brinje
Božićni koncert KUD-a Brinje Božićni koncert KUD-a Brinje Božićni koncert KUD-a Brinje Božićni koncert KUD-a Brinje Božićni koncert KUD-a Brinje Božićni koncert KUD-a Brinje Božićni koncert KUD-a Brinje Božićni koncert KUD-a Brinje Božićni koncert KUD-a Brinje Božićni koncert KUD-a Brinje
Objavljeno: 24-12-2018

U nedjelju, 23. prosinca 2018. godine, u Vatrogasnom domu u Brinju održan je Božićni koncert na kojem su nastupili KUD Brinje i njihovi gosti KUD „Branimir“ iz Benkovca i KUD „Frankopan“ iz  Bosiljeva.

Božićnom koncertu u organizaciji KUD-a Brinje, uz mnogobrojne građane, prisustvovali su načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić,  ravnateljica OŠ Luke Perkovića Ivana Rajković i brinjski župnik vlč. Pejo Ivkić.

Jedni od glavnih nositelja kulturnog života u Brinju, KUD Brinje, i ovoga puta su građanima priredili pravu glazbeno-scensku poslasticu u kojoj su uživali i stari i mladi.

Na samom početku koncerta, nakon uvodnih božićnih pjesama u izvedbi domaćina KUD-a Brinje, nastupio je KUD „Branimir“ iz Benkovca. Gosti iz Benkovca oduševili su brojnu publiku odličnom izvedbom u koju su uključili pjesmu i ples te prikaz mladenačkih običaja. Zajedno s  KUD-om „Branimir“ stigao je recitator Ivica Burić iz KUU „Zvona Zagore“ koji je uz svoju zdravicu, ispričao poneku anegdotu vezano uz pučke običaje i aktualnu situaciju.

Nakon gostiju iz KUD-a Branimir iz Benkovca, nastupili gosti iz KUD-a „Frankopan“ iz Bosiljeva koji su pokazali kako se pjeva i pleše u bosiljevačkom kraju.

Na samom kraju koncerta, KUD Brinje je zaželio sve najbolje za božićne  blagdane i Novu 2019. godinu svim okupljenim gledateljima, stanovnicima brinjske općine i svim ljudima dobre volje te su  zajedno s gostima iz KUD-a „Branimir“ i KUD-a „Frankopan“  zajednički izveli božićnu pjesmu „Radujte se narodi“ koju je publika nagradila velikim pljeskom.

Ana Manjerović

Podijeli novost na društvenim mrežama!