O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

"Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e

1/12
"Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e
"Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e "Smrznute ruke II" izložba radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ-e
Objavljeno: 15-12-2018

Smrznute ruke II naziv je izložbe radova korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije koja je 14. prosinca 2018. u 19 sati otvorena u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac. Na izložbi su izloženi radovi tematski vezani uz razdoblje božićnih i novogodišnjih blagdana koje su korisnici izradili u sklopu radionica pod vodstvom njihovih radnih terapeuta.

Izložbu je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Otočca Nenad Janković, a o radu Doma i aktivnostima korisnika otočke podružnice govorile su predstojnica podružnice Hermina Rznić i radna terapeutkinja Marijana Rupčić.

Druga je ovo izložba organizirana u suradnji s Domom za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije. Prva takva izložba otvorena je u prosincu 2015. godine, a ove su godine osim korisnika otočke podružnice (Kata Fajdetić, Ljubica Janković, Margita Krznarić, Ivka Lončarić, Mira Stipančić, Željka Veljačić) sudjelovali i korisnici domova iz Gospića (Vlado Bušljeta, Josipa Hećimović, Marija Jelić, Marica Smolčić, Nevenka Šimunić, Zorica Šobot, Ana Tomašević, Đoko Vrzić) i Udbine. Izložba je bila donatorskog karaktera, a prikupljena sredstva bit će iskorištena za nabavu materijala za buduće radionice.

Izložbu je moguće razgledati do 21. prosinca.

S.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!