O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ivan Milinović novi je predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije

1/6
Ivan Milinović novi je predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije
Ivan Milinović novi je predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županijeIvan Milinović novi je predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županijeIvan Milinović novi je predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županijeIvan Milinović novi je predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županijeIvan Milinović novi je predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županijeIvan Milinović novi je predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije
Objavljeno: 30-11-2018
U Gospiću je 30. studenoga 2018. održana izborna skupština Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije, na kojoj je za predsjednika izabran Ivan Milinović, mag. ing. aedif.  iz Senja.
Okupljenoj mladeži obratili su se povjerenik Gradske organizacije HDZ-a Grada Gospića, ujedno i domaćin Ivica Radošević, povjerenik Zajednice utemeljitelja HDZ-a Ličko-senjske županije Miroslav Petry i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i saborski zastupnik Marijan Kustić, koji je prigodno kazao kako mladi moraju svjedočiti o temeljima HDZ-a kao najveće stranke i pritom pozvao na jedinstvo i zajedništvo. 
 
U Županijski odbor Mladeži HDZ-a izabran je 31 član, u Nadzorni odbor Mladeži HDZ-a 5 članova te je izabrano i 17 izaslanika na Opći sabor Mladeži HDZ-a. 
 
Predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije Ivan Milinović obratio se okupljenoj mladeži prigodnim govorom te istaknuo nastavak odgovornog i aktivnog uključivanja mladeži HDZ-a u društveni i politički život. Izbornoj skupštini nazočili su i predsjednici brojnih gradskih i općinskih organizacija HDZ-a Ličko-senjske županije, kao i predstavnici Zajednice branitelja. 
 
ŽO MHDZ-a Ličko-senjske županije
 
Podijeli novost na društvenim mrežama!