O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Marku Sokoliću još jedan mandat u HOK LSŽ

1/3
Marku Sokoliću još jedan mandat u HOK LSŽ
Marku Sokoliću još jedan mandat u HOK LSŽMarku Sokoliću još jedan mandat u HOK LSŽMarku Sokoliću još jedan mandat u HOK LSŽ
Objavljeno: 25-10-2018

GOSPIĆ- Jednoglasnom odlukom izborne Skupštine Obrtničke komore Ličko senjske županije ugledni ugostitelj iz Gospića Marko Sokolić-Maki, dobio je povjerenje da i iduće četiri godine predvodi preko 1.100 obrtnika županije. Za dopredsjednika je izabran Ivan Odorčić iz Otočca, a u Upravni odbor Ivan Ratković, Ružica Maras, Joso Vrklja (Gospić), Ivan Zubović, Davor Badurina (Novalja), Berislav Gržanić, Danijel Strugar (Senj), Ivan Odorčić, Mladen Cvitković (Otočac). Izabran je i Nadzorni odbor u sastavu Marijan Maras, Ivica Krmpotić i Marinko Bobinac.

Za delegata u Skupštini Hrvatske obrtničke komore izabran je Ivan Zubović, a sa sjednice je upućena odluka uoči predstojećih izbora u Hrvatskoj obrtničkoj komori da obrtnici županije u kandidaturi za prvog čovjeka obrtnika Hrvatske podržavaju Dragutina Ranogajeca, aktualnog predsjednika HOK.

U zahvalnoj riječi Marko Sokolić je akcentirao i pohvalio angažiranje mlađih obrtnika po udruženjima u Gospiću, Otočcu, Senju i Novalji te ukratko podnio izvješće o radu u proteklom mandatu.

Ž.M.

Podijeli novost na društvenim mrežama!