O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Župan Milinović održao sastanak sa proračunskim korisnicima

1/5
Župan Milinović održao sastanak sa proračunskim korisnicima
Župan Milinović održao sastanak sa proračunskim korisnicima Župan Milinović održao sastanak sa proračunskim korisnicima Župan Milinović održao sastanak sa proračunskim korisnicima Župan Milinović održao sastanak sa proračunskim korisnicima Župan Milinović održao sastanak sa proračunskim korisnicima
Objavljeno: 24-10-2018

Župan ličko-senjski dr. Darko Milinović  sa suradnicama održao je danas 24.listopada, radni sastanak sa ravnateljima i šefovima računovodstva  osnovnih i srednjih škola, zdravstvenih ustanova i Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije. Tema sastanka bila je izrada prijedloga proračuna i financijskog plana proračunskih  korisnika Ličko-senjske županije za razdoblje 2019.-2021.godine i rebalans proračuna za 2018.godinu.

Kako proračun Ličko-senjske županije sadržava financijske planove svih proračunskih korisnika Ličko-senjske županije  svrha je  ovog radnog sastanka između ostalog  usklađivanje financijskih planova prvenstveno u dijelu koji se odnosi na financiranje decentriliziranih funkcija.

KABINET ŽUPANA  / I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!