O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Susret čovjeka i sjevernog Velebita - foto natječaj

1/1
Susret čovjeka i sjevernog Velebita - foto natječaj
Susret čovjeka i sjevernog Velebita - foto natječaj
Objavljeno: 19-10-2018

KRASNO - Povodom Međunarodnog dana planina 11. prosinca 2018., Nacionalni Park Sjeverni Velebit svima svojim posjetiteljima daje priliku sudjelovanja u foto natječaju. Ovogodišnja tema je Susret čovjeka i sjevernog Velebita.

Svi zainteresirani mogu poslati Facebookom ili Instagramom najviše tri fotografije s područja Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, fokusirane na čovjeka u JPG ili JPEG formatu minimalne rezolucije 300 dpi obrađene u okvirima osnovnih načela obrade fotografije. Uz fotografije obavezno poslati ime i prezime autora fotografije te naziv fotografije.

Rok za slanje fotografija je 30. listopada o. g.

O izboru 12 fotografija koje će biti predstavljene u kalendaru Nacionalnog parka Sjeverni Velebit za 2019. godinu, kao i o nagradama za prva tri mjesta, odlučivat će povjerenstvo Nacionalnog parka. Autorima 12 odabranih fotografija kalendar za 2019. bit će poslan poštom na kućnu adresu.

Predviđene su i nagrade: 1. nagrada – vikend u Pastirskim stanovima na Alanu, dvije ulaznice za Kuću Velebita, dvije ulaznice za Nacionalni park; 2. nagrada – dvije ulaznice za Kuću Velebita i dvije ulaznice u nacionalni park; 3. nagrada – tri ulaznice za Kuću Velebita.

NP S. V./M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!