O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Regionalni dani EU fondova

1/3
Regionalni dani EU fondova
Regionalni dani EU fondovaRegionalni dani EU fondovaRegionalni dani EU fondova
Objavljeno: 09-10-2018

GOSPIĆ - Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, kao nositelj politike ravnomjernoga regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj i ove godine organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom Regionalni dani EU fondova. Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, šira javnost i svi zainteresirani pojedinci, na razumljiv i pristupačan način, moći će dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Besplatne edukacije namijenjene su svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja EU fondova održane su 9. listopada u KIC-u Gospić. Manifestaciju su pozdravnim govorima otvorili pomoćnik ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Davor Huška i Darko Milinović, župan Ličko-senjske županije. Po završetku uvodnih govora održana je panel diskusija Razvoj Ličko-senjske županije korištenjem EU fondova za poticanje investicija.

Aktualne natječaje i mogućnosti financiranja u području poduzetništva, energetske učinkovitosti i poljoprivrede predstavili su Željka Šutalo iz Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja i Ines Ličina iz HAMAG BICRO-a.

Na kraju edukativnog dana je Goran Zečić iz tvrtke CORE Consulting održao radionicu Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj na kojoj su sudionici imali priliku saznati kako pripremiti projektnu dokumentaciju.

Događanje Regionalni dani EU fondova namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!