O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Najmlađi članovi DVD-a Senj na izletu

1/10
Najmlađi članovi DVD-a Senj na izletu
Najmlađi članovi DVD-a Senj na izletuNajmlađi članovi DVD-a Senj na izletuNajmlađi članovi DVD-a Senj na izletuNajmlađi članovi DVD-a Senj na izletuNajmlađi članovi DVD-a Senj na izletuNajmlađi članovi DVD-a Senj na izletuNajmlađi članovi DVD-a Senj na izletuNajmlađi članovi DVD-a Senj na izletuNajmlađi članovi DVD-a Senj na izletuNajmlađi članovi DVD-a Senj na izletu
Objavljeno: 09-09-2018

Jučer, 8. rujna 2018. Dobrovoljno vatrogasno društvo Senj organiziralo je za svoje najmlađe članove, učenike od 3. do 8. razreda osnovne škole, jednodnevni izlet jedrenjakom "Mala Maris" na Goli otok  i otok Grgur. Na izletu je tako bio 41 učenik s voditeljem Juricom Smojverom, četiri člana DVD-a Senj i jednom nastavnicom.

Ovaj izlet bio je nagrada članicama i članovima za dosadašnje postignute rezultate na vatrogasnim natjecanjima, kao i poticaj za daljnji rad i djelovanje u društvu.

Najveća radost i sreća poslije kupanja za djecu je bio ručak na brodu, ali i hranjenje i slikanje s jelenima na Grguru.

Zahvaljujemo glavnom sponzoru izleta – tvrtki „Fran“ vlasnika Andreja Jančića iz Svetog Jurja, donatoru Inlex d. o. o. iz Senja i majkama članova koje su ispekle kolače.

Bio je ovo jedan predivno proveden dan s budućim vatrogaskinjama i vatrogascima.

 

DVD SENJ/A. V.

Foto: Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!