O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Mlađa postava FD Otočac na snimanju turističkoga promotivnoga filma

1/6
Mlađa postava FD Otočac na snimanju turističkoga promotivnoga filma
Mlađa postava FD Otočac na snimanju turističkoga promotivnoga filmaMlađa postava FD Otočac na snimanju turističkoga promotivnoga filmaMlađa postava FD Otočac na snimanju turističkoga promotivnoga filmaMlađa postava FD Otočac na snimanju turističkoga promotivnoga filmaMlađa postava FD Otočac na snimanju turističkoga promotivnoga filmaMlađa postava FD Otočac na snimanju turističkoga promotivnoga filma
Objavljeno: 06-09-2018

SINAC – U jeseni treba iskoristiti svaki lijepi i sunčani dan, ta ljepota može se nekada računati „na ure“, a kad je u pitanju cijeli dan – onda se to pita. Tako su se jučer mlađi članovi Folklornog društva Otočac zamoljeni, a nije ih trebalo dugo moliti i namoljavati, spremno odazvali sa svojom voditeljicom Vericom Dasović na snimanje novoga promotivnog filma Turističke zajednice Ličko-senjske županije.

Zanimljivo mladim folklorašima, zanimljivo snimateljima, priroda kao iz bajke, pa kuda ćeš veće sreće? Konačni rezultat nikako ne može omanuti, čak da i nije uložen veliki trud u organizaciju i samo snimanje, a jest.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!