O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Rekoše, bilo je lijepo

1/14
Rekoše, bilo je lijepo
Rekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepoRekoše, bilo je lijepo
Objavljeno: 03-09-2018

OTOČAC – Jučer je završio je prvi Hrvatski festival hodanja. Započeo je dan ranije u Lici, nastavio se drugi dan u Gackoj. S obzirom na ćudljivo vrijeme sudjelovao je pristojan broj hodača, zanimanje za ovu tako urođenu aktivnost (i u suvremenom svijetu tako zapuštenu) bilo je poprilično. Oni koji su ječe sudjelovali puni su hvale za ovaj festival, bilo je to jedno lijepo druženje, navodno da je atmosfera među sudionicima bila krajnje pozitivna, da se osjećala jedna dobra vibra. A kako i ne će kad su hodači imali privilegij šetati ovakvim krajolikom.

Hrvatski festival hodanja, kojega je organizirala Turistička zajednica Ličko-senjske županije, uz potporu lokalnih turističkih zajednica, sjajna je prigoda da se ovaj vid suvremenog turizma ponudi i u ovoj županiji. A ima se što i ponuditi, sudeći po ovim fotkama, naravno.

M. K.

Foto: M.K.G. et al.

Podijeli novost na društvenim mrežama!