O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu

1/12
Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu
Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu Startala 12.Memorijalna barkanova biciklijada u Otočcu
Objavljeno: 30-06-2018

OTOČAC - Danas 30.lipnja u 17 sati startala je 12.Memorijalna barkanova biciklijada u organizaciji biciklističkog kluba Barkan Otočac. Biciklijada se vozi u dvije staze velika i mala. Na velikoj u 17 sati startalo je 50-setak natjecatelja dok je na maloj u 17,15 sati startalo 30-tak učesnika rekreativaca uz pratnju roditelja. Proglašanje pobjednika je večeras u 20 sati u Gradskom parku Otočac o čemu ćemo izvjestiti.

Podršku biciklističkoj utrci "Barkanijadi" dao je i direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivan Radošević svojim osobnim dolaskom. 

I.B. 

Podijeli novost na društvenim mrežama!