O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Kvalitetan nogomet i dobra atmosfera obilježili prvi vikend Malonogometnog turnira Tenis u Senju

1/2
Kvalitetan nogomet i dobra atmosfera obilježili prvi vikend Malonogometnog turnira Tenis u Senju
Kvalitetan nogomet i dobra atmosfera obilježili prvi vikend Malonogometnog turnira Tenis u SenjuKvalitetan nogomet i dobra atmosfera obilježili prvi vikend Malonogometnog turnira Tenis u Senju
Objavljeno: 26-06-2018

Vrhunski malonogometni potezi, legendarni igrači, napete utakmice i puno dobre zabave, sve smo to mogli vidjeti u prvom vikendu Malonogometnog turnira Tenis Senj. Turnir se u organizaciji MNK Alumnusa i uz potporu Grada Senja nakon šest godina stagnacije vratio na dobro poznato mjesto - na zapadnu stranu senjskog Nehaja gdje je nedavno obnovljen i sagrađen Rekreacijsko-sportski centar Tenis.

Turnir je okupio respektabilan broj ekipa – njih 26 u tri kategorije. Većina ih dolazi iz Senja, no prijavile su se i malonogometne ekipe iz Novog Vinodolskog, Bakra, Rijeke, Otočca, s Krka, iz Zagreba i Rijeke. Osim dobro poznatih seniorskih malonogometnih ekipa koje se redovito natječu na turnirima, u kategoriji veterana također se natječu neka poznata imena. Tako smo na turniru mogli na djelu, između ostalih, vidjeti bivše igrače Rijeke Elvisa Brajkovića i Kristijana Čavala te malonogometne ikone Roberta Grdovića i Marina Čučeka Caniggiu.

Turnir je službeno otvorio senjski gradonačelnik Sanjin Rukavina, koji je u ceremoniji otvorenja uručio prijelazne pehare. Vremenski uvjeti nisu bili idealni, no to nije spriječilo nogometaše da odigraju u visokom tempu sve utakmice koje su bile planirane. Grupna faza natjecanja u kategoriji U15 te u veteranskom turniru okončana je u nedjelju, a tad su odigrane i tri četvrtfinalne utakmice seniorskog turnira. Svoja mjesta u polufinalu seniorskog turnira osigurale su ekipe Dinocop Omišalj, Fran Krsto Frankopan Kraljevica i VIA Senj. Četvrti polufinalist tražit će se u utakmici Uskoka i Pimonta koja je na rasporedu u petak.

Malonogometni turnir Tenis Senj ući će u završnicu sljedećeg vikenda, kad će se u petak i subotu saznati prvaci obnovljenog izdanja turnira. Pripremljene su i nagrade za najbolje strijelce i golmane, a dobra zabava je zagarantirana na Pavlinskom trgu, gdje će se održati after party uz Coffee Shop Acoustic Band.

Marin Karadžija

Podijeli novost na društvenim mrežama!