O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Izvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis Senj

1/14
Izvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis Senj
Izvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis SenjIzvučene skupine za Malonogometni turnir Tenis Senj
Objavljeno: 21-06-2018

Malonogometni turnir Tenis Senj nakon šest godina pauze konačno se vraća i okuplja najbolje haklere iz Senja, ali i iz ostatka Hrvatske. Turnir će se održati na nedavno rekonstruiranom Rekreacijsko-sportskom centru Tenis u Senju, kojem će ovaj događaj biti prvi pravi test.

Inače, turnir ima dugu tradiciju održavanja koja seže sve do 1964. godine kad se održao prvi turnir. Tijekom dugog niza godina u kojem je turnir imao brojne uspone i padove u Senju su nastupale neke od prvoklasnih nogometnih i malonogometnih zvijezda poput Dragoslava Šekularca ili hrvatskih reprezentativaca Saše Peršona ili Tina Jedvaja, dok su se na tribinama nerijetko mogli zateći visoki hrvatski sportski dužnosnici i treneri.

Malonogometni turnir počinje u petak u 18 sati kad počinju igrati seniorske ekipe, dok će veterani zaigrati od 19:30 na drugom terenu. Igrat će se u subotu i u nedjelju, dok će se polufinalni i finalni susreti odigrati sljedećeg vikenda – 29. i 30. lipnja. Prva faza natjecanja bit će razigravanje po grupama, a nakon izvlačenja grupe izgledaju ovako:

SENORI

Skupina A: Doberman, Fakin, Restoran Uskok Senj

Skupina B: Konoba Fran Krsto Frankopan, CB Master, CB No.1, CB Play

Skupina C: CB Campetto, Dinocop, Pimont

Skupina D: Geomarin, Franko i prijatelji, VIA

 

VETERANI

Skupina A: Veterani 79, HDZ Senj, Ri-Dent

Skupina B: Haustor Haus Zagreb, Senjani iz svita, Cimpa Rampa, Mesnica Svetić Bistro Tomas

U15

Skupina A: Spursi, Pizzeria Monajo, Young Boys, Bijela sjena

Skupina B: Cvječarna Maja, MNK Uskok, Sloboda navijačima

 

Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!