O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Na biciklu od Gospića do Dubrovnika

1/8
Na biciklu od Gospića do Dubrovnika
Na biciklu od Gospića do Dubrovnika Na biciklu od Gospića do Dubrovnika Na biciklu od Gospića do Dubrovnika Na biciklu od Gospića do Dubrovnika Na biciklu od Gospića do Dubrovnika Na biciklu od Gospića do Dubrovnika Na biciklu od Gospića do Dubrovnika Na biciklu od Gospića do Dubrovnika
Objavljeno: 09-06-2018

Malo je onih koji će odvažno sjesti na bicikl i krenuti iz Gospića put Dubrovnika, ali da bi ostalo nezabilježeno moramo spomenuti da je 25.svibnja dvije zaljubljenice u biciklizam Katarina Brezović i Mirna Dasović sa svoijim biciklima iz Gospića krenuli put Dubrovnika.

Prvi dan polazak u 5,30 sati iz Gospića preko Gračaca, Knina, Splita i Omiša. Vožnja sve ukupno 11 sati, 4 odmora i 7 sati vožnje. Drugi dan iz Omiša polazak u 8 sati za Dubrovnik, uz vrućinu i puno uzbrdica stižu u Dubrovnik u 20 sati. Ljubav prema sportu i biciklizmu i pustolovni duh kreće u svoju trodnevnu avanturu. Povratak je bio sa autobusom za Gospić. Slijedeći izazov im je Istra.

Mirna Dasović druga u RH u skif veslanju i Katarina Brezović instruktor fitnessa Veteranke aerobik mladost & Fit & Fun mini trampolin Gospić. Ovom svojom avanturnom žele potaknuti više žena da se počmu baviti sa bilo kojim sportom rekreativno, pa eto možda i biciklizmom.

Čestitamo !

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!