O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

U Otočcu održan okrugli stol o minimalnoj plaći

1/5
U Otočcu održan okrugli stol o minimalnoj plaći
U Otočcu održan okrugli stol o minimalnoj plaćiU Otočcu održan okrugli stol o minimalnoj plaćiU Otočcu održan okrugli stol o minimalnoj plaćiU Otočcu održan okrugli stol o minimalnoj plaćiU Otočcu održan okrugli stol o minimalnoj plaći
Objavljeno: 04-06-2018

OTOČAC – Danas je u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac Ministarstvo rada i mirovinskog sustava održalo savjetodavni okrugli stol o minimalnim plaćama. Cilj je bio otvoriti zajedničku raspravu između tvrtki, poslodavaca, sindikata, stručne javnosti i resornoga ministarstva kako primijeniti institut minimalne plaće, kako poboljšati stanje, odnosno kako izgraditi fiskalne olakšice u razvoju instituta minimalne plaće.

Na današnjemu okruglom stolu moglo se čuti da postoji pozitivno raspoloženje i suradnja između Hrvatske gospodarske komore, sindikalnih podružnica te samoga ministarstva, odnosno da tu suradnju i postignutu razinu treba iskoristiti u cilju realizacije zamišljenih zakonskih promjena koje se očekuju.

Ovaj okrugli stol u Otočcu je na popisu Ministarstva rada i mirovinskog sustava od pet gradova u Hrvatskoj: u Zagrebu je održan 30. svibnja, u Otočcu danas, a preostaje još u Vukovaru, Čakovcu i Splitu, sve do polovice lipnja ove godine.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!