O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

8. Memorijalni pohod na Korenski vrh ( 1101 m.n.v.)

1/5
8. Memorijalni pohod na Korenski vrh ( 1101 m.n.v.)
8. Memorijalni pohod na Korenski vrh ( 1101 m.n.v.)8. Memorijalni pohod na Korenski vrh ( 1101 m.n.v.)8. Memorijalni pohod na Korenski vrh ( 1101 m.n.v.)8. Memorijalni pohod na Korenski vrh ( 1101 m.n.v.)8. Memorijalni pohod na Korenski vrh ( 1101 m.n.v.)
Objavljeno: 29-05-2018

U nedjelju, 27.05.2018. godine u organizaciji Planinarske udruge Panos iz Kutereva održan je 8. Memorijalni pohod na Korenski vrh u čast pokojnom članu Ivanu Bukovcu – Butini. 

Okupilo se preko 100 planinara. Uz članove PUP-a, prijatelje, ljubitelje prirode i planina, pohodu su se pridružili i članovi PD ''Učka''  koji su doputovali svojim autobusom iz Rijeke, te grupa planinara iz PD “Gromovača” Otočac, PD “Mrsinj” Korenica i PD “Željezničar” Gospić . Pohodu su se također priključili voditelj i volonteri Utočišta za mlade medvjede.

Okupljanje je bilo kod planinarske kuće na Poljani gdje su se svi nazočni, prije samog pohoda, osnažili domaćim kolačima, čajem, kavom i kuterevskom rakijom.


 

Nakon pozdravne riječi predsjednika PUP-a Milana Burića, formirale su se tri grupe planinara. Grupa A se uputila na Korenski vrh (1101 m.n.v.) , grupa B na Kalić stijenu, a grupa C je ostala u razgledavanju Kutereva.


 

Po povratku, planinari su posjetili Utočište za medvjede i vratili se do planinarske kuće.Skupina članova zaduženih za logistički dio dočekala je planinare hladnim napitcima, kolačima, domaćim trešnjama i planinarskim grahom. Druženje se nastavilo uz pjesmu i ples sve do sumraka kada su svi otišli svojim kućama spremni za nove radne pobjede.


 

U ime organizatora svima veliko hvala, te se vidimo sljedeće godine u još većem broju.


 

Šaljemo svima planinarski pozdrav.

 

 

Adriana Burić / PUP Kuterevo

 

 


 

Podijeli novost na društvenim mrežama!