O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Danas i sutra - proslava velike obljetnice DVD-a Otočac

1/1
Danas i sutra - proslava velike obljetnice DVD-a Otočac
Danas i sutra - proslava velike obljetnice DVD-a Otočac
Objavljeno: 25-05-2018

OTOČAC - Članovi DVD-a Otočac danas i sutra brojnim će događanjima proslaviti 150. obljetnicu rada i postojanja društva.

Nakon večerašnje izložbe povijesnih fotografija i eksponata u Gackomu pučkom otvorenom učilištu Otočac u 19 sati, središnja proslava 150. obljetnice postojanja i rada DVD-a Otočac održat će se sutra. Počet će budnicom Puhačkog orkestra u 7:30 uri. U 9 uri će predstavnici bratskih društava položiti vijence kod spomenika hrvatskim braniteljima u gradskom parku.

Svečani mimohod vatrogasaca ulicama Otočca najavljen je za 10 sati, nakon čega će se održati svečana sjednica, u 11 sati u Učilištu.

Nakon pozdravnog govora predsjednika društva i pregleda aktivnosti DVD-a, prisutne će na svečanoj sjednici pozdraviti, kako je najavljeno, predstavnici Grada Otočca, Županijske vatrogasne zajednice, Ličko – senjske županije, DUZS-a te Hrvatske vatrogasne zajednice.

Sutrašnja svečana sjednica bit će prilika i za uručivanje priznanja i odličja – za 10, 20, 30 i 40 te 50, 60 i 70 godina vjernosti Društvu.

Upriličit će se i prigodni glazbeni program a ova velika obljetnica otočkih vatrogasaca bit će ovjekovječena i na Milenijskoj fotografiji Šime Strikomana.

S.K.T.

Podijeli novost na društvenim mrežama!