O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Traže se radnici za javne radove u Gospiću

1/1
Traže se radnici za javne radove u Gospiću
Traže se radnici za javne radove u Gospiću
Objavljeno: 24-05-2018

GOSPIĆ – Gospićki gradonačelnik Karlo Starčević objavio je javni poziv za prijavu kandidata za program zapošljavanja nezaposlenih osoba u javnim radovima na području grada Gospića.

Grad Gospić inicijator je javnih radova kao mjere čiji je program temeljen na društveno korisnom radu. Cilj mjere je uključiti nezaposlene osobe u program aktivacije na poslovima društveno korisnog rada, povećati zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba, afirmirati njihovu socijalnu uključenost i ublažiti socijalne posljedice njihove nezaposlenosti, uz potporu jedinica lokalne samouprave.

Područje djelovanja na koje je usmjeren javni rad je zaštita i očuvanje okoliša te komunalni radovi.Rad se odvija na području grada Gospića, a obuhvaća naselja Lički Osik, Mušaluk, Donje Pazarište, Klanac, Aleksinica, Kalinovača, Veliki Žitnik, Smiljan, Lički Novi, Ribnik, Bilaj, Žabica, Brušane.

Hrvatski zavod za zapošljavanje financirat će u cijelosti trošak minimalne bruto plaće u iznosu od 4.031,45 kuna po osobi, kao i stvarne troškove prijevoza za dane provedene u javnom radu.

Trajanje programa je 6 mjeseci, a traži se 30 radnika.

G.G./M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!