O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Pokreće se rukomet i na Udbini

1/1
Pokreće se rukomet i na Udbini
Pokreće se rukomet i na Udbini
Objavljeno: 27-04-2018

UDBINA - Nakon pokretanja rukometnih grupa na Ličkom Osiku i u Perušiću, pri Rukometnom klubu Gospić će djelovati i grupe koje s radom kreću na Udbini.

Kontakti s vodećim ljudima Općine Udbina i ravnateljem udbinske Osnovne škole Kralja Tomislava osigurani su uvjeti za pokretanjem rukometnih grupa. Dječaci i djevojčice, sadašnji rukometaši Gospića, otputovali su (četvrtak, 26. travnja) sa svojim trenerom Vanjom Antićem na unaprijed dogovorenu prezentaciju rukometa na koju su pozvana djeca od predškolskog uzrasta do 4. razreda osnovne škole s područja Udbine.

Dolaskom na Udbinu ostali su ugodno iznenađeni odazivom djece i roditelja, te tamošnjom dvoranom. Nakon uvodnih rečenica prema prisutnim roditeljima i djeci odigrali su Gospićani "na dva gola" i prezentirali svoj rad. Gledatelji su često spontanim pljeskom nagrađivali poteze malih rukometaša i navijali za svoje favorite. Nakon 10-ak minuta prezentacijskog igranja na teren su ušli i tamošnja djeca te se brzo zaigrali s rukometnom loptom.

Treninzi kreću već od ponedjeljka 30. travnja i to sljedećim terminima:

MLAĐA GRUPA (1. i 2. razred) - Dvorana OŠ Kralja Tomislava Udbina

- ponedjeljak 17-18 sati,

- četvrtak 17-18 sati.

STARIJA GRUPA (3. i 4. razred) - Dvorana OŠ Kralja Tomislava Udbina

- ponedjeljak 18-19 sati,

- četvrtak 18-19 sati.

 

V. Antić

Podijeli novost na društvenim mrežama!