O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Šahovska simultanka velemajstora Roberta Zelčića

1/3
Šahovska simultanka velemajstora Roberta Zelčića
Šahovska simultanka velemajstora Roberta ZelčićaŠahovska simultanka velemajstora Roberta ZelčićaŠahovska simultanka velemajstora Roberta Zelčića
Objavljeno: 23-04-2018

SENJ - Povodom Dana Grada Senja i Blagdana sv. Jurja u Osnovnoj školi S. S. Kranjčevića održana je Šahovska simultanka velemajstora i šahovskog reprezentativca Hrvatske, Roberta Zelčića. Na zadovoljstvo šahovskih entuzijasta i amatera Grada Senja održano je dvadeset šahovskih partija. Uz osamnaest Velemajstorovih pobjeda, šahovski su amateri polučili uspjeh pobjedom Ivana Prpića iz Senja i remijem prof. Čanića iz Gospića. Tako je službeni rezultat senjske Simultanke bio 18,5 : 1,5.

„Igrati protiv velemajstora želja je svakog šahista amatera“, rekao je jedan od sudionika te zahvalio organizatoru na ovom šahovskom spektaklu koji je prvi put organiziran u Gradu pod Nehajem.

„Nisam očekivao da će odaziv igrača i atmosfera biti na ovakvom nivou. Čestitam igračima i Gradu Senju kao pokrovitelju te gradonačelniku Rukavini i nadam se da ćete me opet pozvati jer je velemajstoru čast od amatera  izgubiti i jednu partiju“, uz smiješak je rekao velemajstor Zelčić.

GS / I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!