O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Šahisti imali aktivan vikend

1/1
Šahisti imali aktivan vikend
Šahisti imali aktivan vikend
Objavljeno: 27-03-2018

Proteklog vikenda su u Puli odigrana prva 3 kola 2 ,3 i 4 Hrvatske šahovske lige zapad. U 2 HŠLZ nastupaju šahisti  ŠK Karlobaga,koji je postigli  1 pobjedu i 2 poraza i nalaze se na diobi 6-8 mj. i predstoji im borba za opstanak. Vode šahisti ŠK Pula sa 6 bodova ispred ŠK Buje i ŠK Vladimir Gortan iz Poreča.

Bodove za Karlobažane osvojili su Nenad Levar 2, Siniša Cucančić, Ranko Pavlovic i Miljenko Jokic 1 bod te Tomislav Čanić i Milan Kuga pola boda.

 

U 3 HŠL Zapad nastupaju čak 3 kluba iz naše županije. Poslije 3 kola vode šahisti  Kraljevice sa 6 ispred  Gospićana  5,te Uljanik Pula i Kastav 4 boda, Gacka Otočac i Velebit iz Senja imaju 3 boda i djele 6-7 mj. Bodove za ŠK Gacka Otočac osvojili su :Milan Orešković 3,Mario Kranjčević i Miroslav Drvar 2 boda, Miljenko Vukelić1 bod, Boris Pavelić i Igor Oreškovic pola boda te Branko Vujanić 0.

 

U 4 HŠL Zapad nastupaju šahisti iz Korenice,koji su prvi puta su nastupili u ligi ,te se sa 2 boda nalaze na 5 mj,vode šahisti Crikvenice 5 bodovaispred ŠK Goran Vrbovsko 4 boda..

 

Takmičenja se nastavljaju 14 i 15 travnja u Rijeci.

 

Nenad Levar

Podijeli novost na društvenim mrežama!