O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Nedjeljno popodne u znaku K.K.Velebit II.

1/3
Nedjeljno popodne u znaku K.K.Velebit II.
Nedjeljno popodne u znaku K.K.Velebit II.Nedjeljno popodne u znaku K.K.Velebit II.Nedjeljno popodne u znaku K.K.Velebit II.
Objavljeno: 26-03-2018

OTOČAC - U posljednjem 22.-om kolu kuglačkog natjecanja u gradskoj kuglani susreli su se stari znanci kuglači domaćeg kluba Velebit II. I kuglači Karlobaga iz istoimenog grada. 

Oba kluba uspješno se natječu u 2. Kuglačkoj ligi,a današnji susret odlučivao je o opstanku ekipe Velebit II.u ovom rangu natjecanja.Kako smo i javljali u posljednjem javljanju da ekipa Velebita ima velike šanse za opstanak u ovoj ligi ako se poslože neke stvari,pa upravo se to i dogodilo. 

Neobično ali ipak stvarnost je činjenica da na kraju sezone ispadaju iz lige 4.(četri) posljednja kluba na tabeli,medju njima se našao i Velebit II. Nijanse koje su mogle pomoći ekipi Velebita je to što ekipa Uljanika ima isti broj bodova,pa je taj isti Uljanik pretrpio poraz od ekipe Karlobaga i time dao šansu ekipi Velebit II. 

Naravno ta šansa se sastojala u tome da Velebit II.treba pobjedu u zadnjem kolu,i gle vraga baš protiv tog i tako jakog Karlobaga. Sreća u nesreći je to što Karlobag nema svoju kuglanu pa je kao domaćin ipak bio „gost“ u Otočcu. 

Naravno domaći su skupljali sve svoje snage i planove kako pobijediti Karlobag.Ove nedjelje to im se i ostvarilo ali s teškom mukom iako su postigli jedan zavidan rezultat.

Ekipa Velebita oborila je visokih 3438.čunjeva nasuprot 3354.čunja ekipe Karlobaga,te time 5.00 – 3.00 rezultatom osvojila dva zlata vrijedna boda i opstanak u drugoj Hrvatskoj kuglačkoj ligi. 

Kao što spomenuh među četri ekipe koje napuštaju drugu ligu našle su se ekipe:ZLOBIN,RAKOVICA,SKRAD i ULJANIK.

Najbolji pojedinac u ekipi Karlobaga bio je Andrej Duić s 605.oborenih čunjeva,dok je ta radost kod domaće ekipe pripala Damiru Devčiću s 590.čunjeva. 

Susret kao i mnoge druge važne utakmice vodili su suci A.kat. Davor Matasić i Netahli. Kako zaključiti a ne spomenuti veliku prednost vlastite kuglane,trenig i pripreme nedaleko od kuće i naravno velikodušnu vjernu publiku koje ima svakim danom sve više i više,a posebno mladih što čini posebnu radost. Do jesenskog dijela natjecanja,zaželimo im puno sreće i veliko hvala na ostvarenom. 

Tekst i snimci:

Stjepan Brajković – Murta

Podijeli novost na društvenim mrežama!