O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Za uređenje okućnica

1/1
Za uređenje okućnica
Za uređenje okućnica
Objavljeno: 14-03-2018

KORENICA - Općinski načelnik Plitvička Jezera Ante Kovač objavio je javni poziv za dodjelu potpora za uređenje okućnica na području općine u 2018. godini. A za tu namjenu nisu predviđena baš beznačajna sredstva, radi se o 300.000 kuna, osiguranih u općinskom proračunu i u Turističkoj zajednici općine Plitvička Jezera.

No, postoje precizna pravila oko korištenja sredstava. Može se odobriti do polovice iznosa, što je maksimizirano sa 7.500 kuna po podnositelju. A odnosi se to samo na osobe s prebivalištem na području Općine Plitvička Jezera koji su vlasnici nekretnina, poslovnih prostora, ili predstavnici zgrada.

Cilj ovih potpora je potaknuti stanovništvo na uređenje okućnica, što podrazumijeva uređenje ograda, parkinga, prilaza kućama, poslovnima prostorima ili zgradama, uređenje cvjetnjaka, izrada ili samo bojanje fasade, zamjena krovišta, stvaranje dodatnih sadržaja i sl.

Prijava za dodjelu potpora se podnosi se u roku od 15 dana od dana objave javnog poziva na službenim stranicama Općine Plitvička Jezera uz priloženu svu potrebnu dokumentaciju i na propisanom obrascu prijave.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!