O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Na sajmu Fiets en Wandelbeurs predstavljeni turistički potencijali Ličko-senjske županije

1/3
Na sajmu Fiets en Wandelbeurs predstavljeni turistički potencijali Ličko-senjske županije
Na sajmu Fiets en Wandelbeurs predstavljeni turistički potencijali Ličko-senjske županijeNa sajmu Fiets en Wandelbeurs predstavljeni turistički potencijali Ličko-senjske županijeNa sajmu Fiets en Wandelbeurs predstavljeni turistički potencijali Ličko-senjske županije
Objavljeno: 06-03-2018

UTRECHT - Turistička zajednica Ličko-senjske županije u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom organizirala je predstavljanje turističkih mogućnosti Ličko-senjske županije na sajmu Fiets en Wandelbeurs 2018 u Utrechtu, Nizozemska, 1. - 3. ožujka 2018.

Fiets en Wandelbeurs najveći je sajam za bicikliste i planinare u Europi, a jedan je od najvećih i u svijetu. Posjećenost od strane 40.000 entuzijastičnih rekreativaca i planinara koji su iskreno zainteresirani za biciklističke i pješačke praznike, rute, smještaj, bicikle i vanjsku opremu, omogućuje izlagačima susret s iznimno velikim brojem potencijalnih korisnika njihovih usluga. Osim komercijalnih izlagača koji nude svoje proizvode, ovaj sajam nudi i opsežan program predavanja, radionica i tržišta informiranja. Ova kombinacija je omogućila uspjeh i širenje sajma u 12 godina njegova postojanja. S obzirom da Ličko-senjska županija svoj razvoj temelji upravo na razvoju selektivnih oblika turizma koji su zadnjih nekoliko godina doživjeli procvat ponude temeljene na aktivnim oblicima turizma, suradnjom TZ Ličko-senjske županije i HGK Županijske komore Otočac omogućeno je predstavljanje ponude Ličko-senjske županije nizozemskom tržištu.  

Na suizlagačkom štandu TZ Ličko-senjske županije i turističkih zajednica Dalmacije uz promotivne materijale sustava turističkih zajednica i zaštićenih područja u Ličko-senjskoj županiji, vrlo je uspješno promidžbeno povezana ponuda gospodarskih turističkih subjekata: Hotel Art iz Senja te agencija Natura Turist d.o.o. iz Plitvičkih Jezera, Velebit aktivnosti j. d. o. o. iz Otočca, Hanatours iz Gospića i Adria Velebitica iz Brušana.

Istovremeno sa sajmom Fiets en Wandelbeurs na sajamskom prostoru Jaarbeurs Utrecht održana su dva vrlo značajna sajma za outdoor aktivnosti Bike Motion Benelux i E-Bike Xperience. Sva tri sajma su vrlo važno mjesto susreta različitih struka i predstavljaju jedinstvenu platformu gdje izlagači imaju priliku izravno komunicirati s posjetiteljima te svim izlagačima omogućuje predstavljanje najnovijih trendova aktivnog turizma za nadolazeću sezonu.

M.K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!