O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Na sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezera

1/8
Na sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezera
Na sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezeraNa sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezeraNa sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezeraNa sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezeraNa sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezeraNa sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezeraNa sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezeraNa sajmu projekata predstavljen i projekt NP Plitvička jezera
Objavljeno: 02-03-2018

KARLOVAC – U Karlovcu je jučer započeo dvodnevni Sajam projeKAta u Gradskom kazalištu Zorin dom. Ovaj sajam je osmišljen kroz izložbe, predavanja, edukacije, medijske prezentacije, ali i poslovne razgovore kojima se afirmira projektni pristup rješavanju razvojnih izazova.

Svoje je projekte predstavilo oko 50 izlagača na nekih 300 četvornih metara raspoloživa prostora. Nisu bili predstavljeni samo projekti u Karlovačkoj županiji, već i oni iz susjednih županija: Zagrebačke, Sisačko-moslavačke, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije, kao i iz Unsko-sanskog kantona (BiH) i Celja (Slovenija). Bila je to prigoda informirati se o raspoloživim kreditnim sredstvima za financiranje dobrih ideja te o raznima poslovnima partnerstvima.

Nakon pozdravnih besjeda predsjednika Županijske komore Karlovac dr. Zlatka Kuzmana, karlovačkoga gradonačelnika Damira Mandića i karlovačkoga župana Damira Jelića, ovaj sajam otvorio je ministar državne imovine dr. Goran Marić, istakavši važnost ovakvih događanja za razvitak hrvatskoga gospodarstva.

U Županijskoj komori Karlovac nastavljena je prezentacija odabranih šest velikih projekata nakon pozdravne besjede potpredsjednice HGK Mirjane Čagalj. Jedan od njih je bio i projekt Nacionalnog parka Plitvička jezera, Marija Turkalj je na sadržajan i izuzetno profesionalan način predstavila projekt turističke destinacije i brendiranja Plitvičkih jezera.  

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!