O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Ured državne uprave srušio Šutićevu odluku

1/3
Ured državne uprave srušio Šutićevu odluku
Ured državne uprave srušio Šutićevu odlukuUred državne uprave srušio Šutićevu odlukuUred državne uprave srušio Šutićevu odluku
Objavljeno: 23-02-2018

OTOČAC – Iz Ureda gradonačelnika Grada Otočca pristigla je ova obavijest javnosti:

Podnosim priopćenje javnosti, a naročito starijim osobama koji su i najviše zainteresirani za ovo priopćenje, a radi se o radu gradske ustanove Centar za pomoć u kući, da je predstojnik Ureda državne uprave u ličko-senjskoj županiji donio Odluku o obustavi od primjene Odluke o ukidanju Odluke o osnivanju centra za pomoć u kući. Drugim riječima, Odluka koju je donijelo Gradsko vijeće da se ukine Centar za pomoć u kući je nezakonita.

Sam postupak je pokrenuo Gradonačelnik Stjepan Kostelac. Iz ovoga je vidljivo da se korisnici Centra ne moraju bojati da će im usluge biti uskraćene jer će se one obavljati na isti način kao i do sada. Također ističemo da građani ne nasjedaju na širenje laži i neistina da djelatnici Centra ne pružaju pravovaljano usluge kako su i ugovorene i u ovim otežanim okolnostima velikih snježnih padalina.

Ovo kršenje zakona po Gradskom vijeću Grada Otočca nije prvo već je učestalo te ako se i dalje nastavi biti će to razlog za raspuštanje Gradskog vijeća.

U privitku navedena Odluka.

 

Ured gradonačelnika Stjepana Kostelca.

Podijeli novost na društvenim mrežama!