O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Susret predsjednika županijskih komora s ravnateljem Plitvičkih jezera

1/1
Susret predsjednika županijskih komora s ravnateljem Plitvičkih jezera
Susret predsjednika županijskih komora s ravnateljem Plitvičkih jezera
Objavljeno: 30-01-2018

PLITVIČKA JEZERA – Jučer je držan radni sastanak predsjednika HGK Županijske komore Karlovac dr. Zlatka Kuzmana  te predsjednika HGK Županijske komore Otočac dr. Jose Brajkovića s ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera Tomislavom Kovačevićem.

A što je bio povod ovom susretu?

U Karlovcu će biti održan Sajam projeKAta i to 1. i 2. ožujka ove godine u prostorijama Gradskog kazališta Zorin dom. Ovaj sajam je osmišljen kroz izložbe, predavanja, edukacije, medijske prezentacije, ali i poslovne razgovore kojima se afirmira projektni pristup rješavanju razvojnih izazova. Svoje će projekte predstaviti oko 40 izlagača na nekih 300 četvornih metara raspoloživa prostora. Bit će to prigoda informirati se o raspoloživim kreditnim sredstvima za financiranje dobrih ideja te o raznim poslovnim partnerstvima. Ovaj sajam nije skoncentriran samo na Karlovačku županiju, već i susjedne županije, jedna od njih je i Ličko-senjska, odnosno na prekogranične regije Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Na sajmu će Nacionalni park Plitvička Jezera predstaviti projekt turističke destinacije kao i druge projekte poput Lika Quality.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!