O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Isplata štete od proglašene elementarne nepogode za Općinu Brinje

1/1
Isplata štete od proglašene elementarne nepogode za Općinu Brinje
Isplata štete od proglašene elementarne nepogode za Općinu Brinje
Objavljeno: 02-01-2018

Dana 28.prosinca 2017.godine Vlada RH donjela je Odluku o dodjeli sredstava žurne pomoći za ublažavanje posljedica elementarnih nepogoda nastalih u 2017.godini u Republici Hrvatskoj. Odobrava se pomoć za ublažavanje posljedica elementarne nepogode olujnog vjetra, orkanske bure, suše, tuče, požara i poplave nastale 2017.godine u Republici Hrvatskoj.  

Svi Gradovi i Općine koji su proglasili elementarnu nepogodu ostvarili su sredstva žurne pomoći, a kod nas je to Općina Brinje s iznosom od 238.981,00 kuna.

Vlada RH je na sjednici održanoj 28. prosinca 2017. godine donijela Odluku o dodjeli sredstava žurne pomoći za ublažavanje posljedica elementarnih nepogoda nastalih u 2017. godini u Republici Hrvatskoj.

Vlada RH je u svojoj Odluci odredila visinu novčane pomoći te dostavila Gradovima i Općinama popis oštećenika koji ostvaruju pravo na naknadu štete te visinu iznosa naknade koja pripada svakom oštećeniku.

Nakon što Vlada RH doznači sredstva Općini Brinje, Općina će ista uplaćivati na račune građana koji su ostvarili pravo na naknadu štete.

Odluka Vlade RH

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!