O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Misa ponoćka u Kuterevu

1/7
Misa ponoćka u Kuterevu
Misa ponoćka u KuterevuMisa ponoćka u KuterevuMisa ponoćka u KuterevuMisa ponoćka u KuterevuMisa ponoćka u KuterevuMisa ponoćka u KuterevuMisa ponoćka u Kuterevu
Objavljeno: 25-12-2017

KUTEREVO - U prepunoj crkvi koja je odisala božićnim ugođajem, pjesmom i molitvom proslavili smo rođenje malenog Isusa. Prije početka same euharistije, naši maleni anđeli i pastiri, Marijan, Nika, Magdalena i Andrea imalu su reciral u kojem su se obraćali malenom Isusu u jaslama te poručili ljudima da Mu otvore dušu i da dočekaju s veseljom Njegovo rođenje. Za tu malu predstavu hvala učiteljici Mihaeli.

Sam prostor crkve bio je u potpunosti ispunjen te je kroz šalu vlč. Zeba rekao da nam grijanje ni ne treba jer smo svojim prisustvom u velikom broju ugrijali hram Božji.

Kroz popovijed vlč. Stipe kazivao je ljudima da se ne boje, da u našim dušama neka ne bude straha jer Bog je s nama, samo Ga moramo zazivati i moliti.

Nakon misnog slavlja članovi KUD – a Dangubice iz Kutereva osim što si pjevali za vrijeme mise u službi zbora, ispred crkve zaplesali sui i zapjevali ličko kolo uz ostale vjernike koji su se priključili, kako to već godinama biva kod nas običaj.

Uz drženje i veselo ozračje unatoč hladnoći, ljudska srca bila su ispunjena mirom i blagostanjem.

 

Župljani Kutereva/JR

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!