O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Još jedan neobičan bor

1/11
Još jedan neobičan bor
Još jedan neobičan borJoš jedan neobičan borJoš jedan neobičan borJoš jedan neobičan borJoš jedan neobičan borJoš jedan neobičan borJoš jedan neobičan borJoš jedan neobičan borJoš jedan neobičan borJoš jedan neobičan borJoš jedan neobičan bor
Objavljeno: 24-12-2017

Ovo je vrijeme kada su sve pripreme za obiteljski Božić u kući gotove i okrunjene božićnim drvcem. Čak i oni koji su kićenje bora ostavili za zadnji čas, dovršit će ga prije ponoćke. A bor je onaj pravi, šumski, izdržljiva jela ili mirisna smreka, ili pak neka varijanta umjetnog drvca, već prema sklonostima obitelji. 

Na javnim mjestima okićeni borovi ipak se postavljaju puno ranije. Ove godine u Otočcu uočavamo i neke nove trendove ukrašavanja. Svima se svidjela božićna jelka od knjiga u Book cafeu, a svoje će pobornike zacijelo dobiti i ova rustikalna varijanta bora u holu Srednje škole Otočac (na fotografiji).

S obzirom da je nedavno morala biti uklonjena klimava velika smreka u školskom vrtu kao potencijalna opasnost za prolaznike, njeni ostaci ne će završiti na otpadu ili kao ogrjev. Jedan način primjene je i ovaj bor načinjen od grana smreke, s kuglicama - češerima, vrlo jednostavna dekoracija, a efektna u modernom rustikalnom stilu. Baš kako se očekuje od šumara. Jer ovaj su bor izradili učenici 4. razreda zanimanja šumarski tehničar s prof. Edijem Šopom.

 

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!