O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka

1/22
Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka
Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka Službeno otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka
Objavljeno: 22-12-2017

OTOČAC – Dana, 22.prosinca s početkom u 19 sati službeno je otvoren 10.jubilarni turnir u malom nogometu Mario Cvitković Maka. Devet je punih godina iza ovog tradicionalnog turnira koji redovito okuplja brojne malonogometne ekipe, a vjerujemo kako će i ovaj 10. turnir opravdati popularnost, a tome u prilog idu brojke. Tijekom proteklih godina održavanja turnira na njemu su sudjelovale 242 ekipe iz raznih dijelova Lijepe naše, na čemu prvenstveno treba čestitati organizatoru – Malonogometnom klubu Otočac koji je samo malo stariji od turnira i postoji 11 godina. Naravno da zahvale idu i njegovim partnerima, publici na vjernosti i potpori bez koje turnir zasigurno ne bi bio ono što jest. Sigurno da velika zahvala ide i onima koji srce ostavljaju na terenu a to su naše ekipe, naši natjecatelji.  

Na ovogodišnji turnir prijavljeno je 17 seniorskih ekipa te 10 ekipa mladeži. Ekipe nam dolaze iz svih dijelova Ličko-senjske županije a tu su uvijek i dragi gosti ekipe iz Primorsko-goranske i Karlovačke županije. 

I ove će se godine, po peti put, igrati Turnir mladeži u dvije kategorije ( 11 - 14, 14 – 16.god.).A uključivanjem mladosti u sport MNK Otočac opravdava jedan od osnovnih ciljeva svoga jedanaestogodišnjeg postojanja i djelovanja, i zasigurno našim mladima u ovom smislu odgoja ostavlja odličan zalog za budućnost. 

Voditeljica programa Sanja Krmec Tonković posebno je pozdravila roditelje i obitelj pokojnog Marija Cvitkovića te njegovih prijatelja Tomislava i Vedrana, također i zamjenika gradonačelnika Grada Otočca Nenada Jankovića, te predsjednika Zajednice udruge sportova Grada Otočca Nikolu Pempera. 

Tradicionalno od samog početka turnir se održava u spomen na tragično poginule mladiće, naše prijatelje, suigrače i sugrađane Marija, Tomislava i Vedrana. To je bila i prilika da se dostojanstveno prisjetimo i dvojice naših sugrađana koji su, na svoj način, stavrali i ispisivali sportsku povijest Otočca, sportskog novinara Josipa Cvitkovica Cije i nogometnog suca Aleksandra Vojića Ace, stoga im je minutom šutnje i odana počast. 

Dr.Marijan Erceg predsjednik MNK Otočac potom je pozdravio sve prisutne, igrače i publiku te im se zahvalio na učešću na ovogodišnjem turniru, zaželio svima puno sportske sreće, te čestitao nadolazeće blagdane. 

Zamjenik gradonačelnika Otočac Nenad Janković također je pozdravio sve prisutne, igračima poželi što manje ozlijeda i neka pobjedi bolji, te svima čestitao nadolezeći Božić i Novu godinu te proglasio turnir otvorenim. 

Nakon službenog otvaranja malonogometnog turnira Mario Cvitković Maka i simbolično je otvoren udarcem lopte sa sredine terena. Čast je pripala najmlađem članu MNK Otočac Jakovu Nikšiću. 

Oni koji su na turniru kao sudionici, najvjerniji, oni koji sudjeluju od samog početka članovi su ekipe VIA Senj iz Senja, pa kao znak zahvale, kapetanu Marku Prpiću uručena je plaketa MNK Otočac, a plaketu je uručio predsjednik kluba Marijan Erceg.  

Ukupna nagrada ovogodišnjeg turnira iznosi 18.000,00 kuna, od toga prvo mjesto osvaja 10 tisuća, drugo 6 tisuća, a treće dvije tisuće kuna. Dodijeliti će se, naravno, pehari i medalje, a s obzirom da je publika uvijek treći igrač, ni ove godine neće ostati zakinuta. Svakodnevno će biti nagrađeni posjetitelji turnira u obliku poklon bonova, na način da pri kupnji ulaznice koja stoji 10 kuna sve ulaznice ulaze u bubanj za izvalačenje. I ove godine turnir će imati humanitarnu notu. 

Suci ovogodišnjeg turnira su Marijan Šimatović, Mario Lulić, Milan Banić i Igor Šuper, a suci mladeži Romana Cindrić, Nermin Radončić, Antonio Kostelac, Luka Ostoić i Ivan Krznarić. 

Prije službenog otvorenja odigrana je utakmica između Dom Prozor i Team Extreme 0:11, a poslije otvorenja odigrane su utakmice VIA Senj – Pogrešni sati 7:2, Obrt Brozović – NK Otočac 4:3, te Restoran Ribić – CB Picasso 0:0. 

Prvu tombolu na turniru dobila je Paola Pleša i to CD domaćeg tamburaškog sastava Razbijači čaša.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!