O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Županov božićni domjenak

1/5
Županov božićni domjenak
Županov božićni domjenak Županov božićni domjenak Županov božićni domjenak Županov božićni domjenak Županov božićni domjenak
Objavljeno: 19-12-2017

Tradicionalni božićni domjenak upriličio je župan dr.Darko Milinović, a održan je danas 19.prosinca u Kulturno-informativnom centru u Gospiću, s početkom u 12,00 sati.

Na početku sve prisutne pozdravio je župan Milinović i zahvalio se na odazivu, te kazao kako je pred nama vrijeme Božića, vrijeme kada se svi preispitujemo što smo napravili u svojim obiteljima, gradovima, općinama i mjesnim zajednicama i svojoj Hrvatskoj. Svatko od nas je dao obola u svemu onome što se događalo u proteklih godinu dana“. Ja sam dragi prijatelji rekao prije dosta, možda desetak i više godina da će se u ovoj županiji tražiti karta više i ne uzmičem ni korak nazad u ime te ideje.Nabrojio je i oko 100 milijuna eura projekata koji su u šest mjeseci u ovoj županiji osigurani i u visokom su stupnju realizacije. Na kraju dr. Milinović je pozvao općinska i gradska vijeća da dobro razmisle o formiranju proračuna kako bi svi radili za dobrobit svih žitelja.

Prigodnu riječ molitve održao je biskup mons.mr.Zdenko Križić, a domjenak su svojim nastupom obogatili mladi senjski "Pavarotti" Matej Prpić i Gradski zbor "Vila Velebita" Gospić.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!