O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

O ovom štandu se pričalo!

1/12
O ovom štandu se pričalo!
O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!O ovom štandu se pričalo!
Objavljeno: 18-12-2017

Šarenilo štandova na sajmovima kao što je otočki Božićni sajam uvelike pridonosi ugođaju, veselom, blagdanskom. Za titulu Najšareniji štand (najraznolikiji, najmaštovitiji, najradosniji) ovim tekstićem kandidiramo štand Dječjeg vrtića Ciciban Otočac, a možemo zapravo odmah i presuditi da je upravo on - taj.

Nema toga tko nije zastao, pa ostao razgledati i po 20 ili 30 minuta čega svega tu ima, a onda se ponešto i kupilo. Vrtić Ciciban svakako može biti zadovoljan jer su njegovi 'proizvodi' praktički razgrabljeni.

Bili su to predivno dizajnirani blagdanski ukrasi poput drvenih ukrašenih jelki, vjenčića za vrata, svijećnjaka od grančica, jaslica od drveta, slame i kukuruzovine, kuglica i ostalih ukrasa za bor. Prekrasno su izrađene i drvene edukativne igre spajanja boja, slova ili brojeva. Bilo je tu i pšenice u posudama, čestitaka, kalendara, najrazličitijih blagdanskih 'instalacija', zbilja svega i svačega.

Čista petica za originalnost, kreativnost, osmišljenost, dorađenost, ali i praktičnost i upotrebljivost.

Bogatstvo štanda treba zahvaliti i činjenici da je ove godine bio izuzetno velik odaziv roditelja na božićne radionice u Vrtiću na kojima su ukrasi izrađivani. 

Sav prikupljeni novac drugog dana sajma bio je namijenjen za potrebe UNICEF-ova projekta Škole za Afriku, konkretno za pomoć djeci Burkine Faso, za osiguravanje obrazovanja za najranjiviju djecu.

 

M.K.G.

Foto: A.P./I.B.

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!