O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Na Božićnom sajmu i - uređaj za sušenje pršuta

1/1
Na Božićnom sajmu i - uređaj za sušenje pršuta
Na Božićnom sajmu i - uređaj za sušenje pršuta
Objavljeno: 18-12-2017

OTOČAC – Kako se moglo u razgovorima s izlagačima na 11. međunarodnom Božićnom sajmu u Otočcu čuti, vladala je jedna krajnje pozitivna atmosfera. Gotovo pa da nije bilo onih nezadovoljnih, a mnogi su isticali baš to ozračje, adventsko, koje je stvaralo i posebno raspoloženje. Ljudi su se družili, upoznavali, komunicirali, a to je svakako pridonijelo živahnosti ovog sajma.

Naravno da se i u najozbiljnijim trenutcima nađe vremena za humor, pošalicu, ako se treba i posprdati, i za to se nađe vremena, a to sve daje jedan ležerniji i opušteniji štih. Tako je jedan od izlagača na Božićnom sajmu voditeljici programa u mikrofon kazao što sve ima na svom štandu, posebno istakavši da ima i uređaj za sušenje pršuta, kojega je zaboravio donijeti na štand. Odmah je ta vijest prostrujala dvoranom, vrijeme je onakvo kakvo je, ne baš prehladno, a kada je meso i pršuti u pitanju, e tu nema šale. Lako se to može pokvariti pa eto ti koristi, ode mast u propast, kako se veli.

I tako je na tog izlagača skrenuta pozornost, dolazili su posjetitelji sajma, dolazili su drugi izlagači, svi su se zainteresirali za taj uređaj za sušenje pršuta. Osim Dalmatinaca, oni imaju buru. Ali ne lezi vraže, kako su suvremena sredstva komuniciranja dostupna svima, proširila se ta vijest o tom uređaju i van dvorane, po gradu, po okolnim selima, svi zovu, svi pitaju kako doći do tog uređaja. Jest da su pršuti još uvijek u salamuri, red im je biti oko tri tjedna, ali koliko skoro će s njima trebati na zrak i na dim, pa što ako vrijeme bude meko?

Našem izlagaču nije preostalo ništa drugo već otići kući i donijeti taj uređaj za sušenje pršuta, postaviti ga na svoj štand i udovoljiti ljudskoj znatiželji. I osobno smo se uvjerili, uređaj je efikasan, drugi dan pršut je već dovoljno potamnio da se jedva mogao razaznati o čemu je riječ. Uređaj djeluje.

Upravo ovakve stvari otočkom sajmu daju svojevrsni šarm. A kako i ne će.

M. K.

Podijeli novost na društvenim mrežama!