O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Svijeća koja naviješta radost

1/14
Svijeća koja naviješta radost
Svijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radostSvijeća koja naviješta radost
Objavljeno: 17-12-2017

Treće nedjelje Došašća poslije večernje mise u crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu na gradskom adventskom vijencu ispod sata na Trgu Dražena Bobinca u Otočcu upaljena je i treća adventska svijeća. 

Treća svijeća naziva se pastirskom, a treći je tjedan u znaku radosti jer je radost Kristova rođenja sve bliže. Prigodnu molitvu predvodio je mons. mr. Tomislav Šporčić, dekan i župnik otočki, što je adventskim pjesmama pratio zbor mladih Trinitas.

I ovu je svijeću upalio otočki gradonačelnik dr. vet. Stjepan Kostelac.

Kao i dosadašnjih nedjelja, veći broj vjernika okupljenih na prethodnoj misi popratio je i paljenje svijeće na Trgu, a dodajmo da je na današnju Nedjelju Caritasa, koja se tradiconalno obilježava treće nedjelje Došašća, i to ove godine pod geslom "Neka živi duh djelotvorne ljubavi!", u crkvi upriličena i humanitarna aktivnost prikupljanja sredstava za karitativne potrebe - djeca zbora Anđeli s učiteljicom Nikolinom Dugonjić izradili su i ponudili prigodne prodajne božićne ukrase za tu svrhu.

 

M.K.G.

 

 

 

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!