O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Druženje u restoranu Krešimir

1/20
Druženje u restoranu Krešimir
Druženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu KrešimirDruženje u restoranu Krešimir
Objavljeno: 15-12-2017

I ove godine u predblagdansko vrijeme (14.XII.)  vrijedne senjske udruge (PD Zavižan, Udruga umirovljenika, Klub Maturanata, Liga za borbu protiv raka i Udruga Školjka) organizirale su po peti put otvorenu zabavu pod jednostavnim nazivom Druženje u restoranu Krešimir.

Posjećenost i štimung fantastični. Prisutne su zabavljali glazbeni sastavi Bonaca i Ambrozija, te plesna skupina Rožice.

Sve je to bilo popraćeno i s bogatom besplatnom tombolom, koju su pomogli donacijama senjski obrtnici i prijatelji.

Prisutnima se obratio gradonačelnik Senja  Sanjin Rukavina. Zahvalio se udrugama na uspješnom radu i suradnji te poželio svima čestit Božić i uspješnu nadolazeću godinu.

Da bi sve bilo za 5 pobrinulo se i osoblje restorana Krešimir.

 

 Zoran Pika Hapčo

Podijeli novost na društvenim mrežama!