O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Dodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicima

1/12
Dodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicima
Dodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicimaDodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijima poduzetnicima
Objavljeno: 13-12-2017

OTOČAC – Jučer su u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac dodijeljene plakete Zlatna kuna trgovačkim društvima Ličko-senjske županije za uspjehe u poslovanju u 2016. godini. Naime, županijske komore imaju pravo dodjeljivati ove plakete za uspješna trgovačka društva koja spadaju u veliko, srednje i malo trgovačko društvo. Kako na području Ličko-senjske županije nema velikoga trgovačkog društva, dodijeljene su plakete Zlatna kuna za srednje i malo društvo.

Na prošloj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Otočac plaketa Zlatna kuna za najuspješnije trgovačko društvo u kategoriji srednjih društava dodijeljena je trgovačkom društvu Hadria d.o.o. iz Novalje. Hadria d.o.o.  je tvrtka koja u svom sastavu ima Hotel Ložu te jedan od najvećih i najboljih kampova u Hrvatskoj, Kamp Straško. Ova tvrtka se trudi ponuditi širok i raznovrstan spektar turističkih programa pa se tako maksimalno prilagođava svim zahtjevima i potrebama svojih gostiju. Zahvaljujući konstantnom unapređenju turističkog proizvoda, tvrtka proteklih godina bilježi dvoznamenkasti rast fizičkog prometa te ostvarenih noćenja ne samo na području grada Novalje već i Ličko-senjske županije. Za svoje poslovanje ova tvrtka je dobila u proteklim godinama niz priznanja, nabrojit ćemo samo neke: Nagrada PLAVI CVIJET za kvalitetu 2011. za Najbolji kamp u Hrvatskoj; Nagrada TURISTIČKI CVIJET – Kvaliteta za Hrvatsku 2015.; Nagrada za kvalitetu 2011. za najbolji kamp u Hrvatskoj; Nagrada za kvalitetu 2009. za drugi najbolji kamp u Hrvatskoj; Nagrada za kvalitetu 2008. za drugi najbolji kamp u Hrvatskoj; Nagrada za kvalitetu 2007. za treći najbolji kamp u Hrvatskoj. U suradnji portala www.avtokampi.si, www.dj-slovenija.si i časopisa Avto Dom dodijeljene su joj sljedeće nagrade: Nagrada za najbolji veliki kamp u Dalmaciji 2016.; Nagrada za najbolji veliki kamp u Dalmaciji 2015.; Nagrada za najbolji veliki kamp u Dalmaciji 2014.; Nagrada za najbolji veliki kamp u Dalmaciji 2013. i Nagrada za najbolji nudistički i miješani kamp 2013.; Nagrada za najbolji veliki kamp u Dalmaciji 2012. i Nagrada za najbolji nudistički i miješani kamp 2012.; Nagrada za najbolji veliki kamp u Dalmaciji 2011. i Nagrada za najbolji nudistički i miješani kamp 2011. Njemački ADAC dodjeljuje nagrade najboljim kampovima u Europi. I ovdje je auto-kamp ove tvrtke ocijenjen s maksimalnim brojem zvjezdica: ADAC ocjena 5 - naziv Superplatz, 2017. g.; ADAC ocjena 5 - nagrada Best Camping 2016. Temeljem kriterija HGK, a po kojoj trgovačka društva konkuriraju za Zlatnu kunu, HADRIA d.o.o. je imala ukupne najbolje pokazatelje za najuspješnije društvo u kategoriji najuspješnijih srednjih trgovačkih društava u Ličko-senjskoj županiji.

A za najuspješnije trgovačko društvo u kategoriji malih društava plaketa Zlatna kuna dodijeljena je trgovačkom društvu IM-Commerce d.o.o. Jezerane. IM-Commerce d.o.o. uspješno posluje od 1993. g. u Jezeranama, općina Brinje. Bavi se primarno proizvodnjom i prodajom rezane građe i proizvoda od drva, poput poluoblica, drva za građenje, drvenih podova, brodskih podova, parene i sušene bukve, ogrjevna drveta, piljene građe i raznih drvenih elementa. Tvrtka nastoji u asortimanu proizvoda udovoljiti zahtjevima tržišta šireći iz godine u godinu paletu svojih proizvoda. Pored toga tvrtka u svomu proizvodnom programu ima i izradu drvenih kuća, drvenih kućica i drvenih bungalova čime ostvaruje proizvodnju gotova proizvoda.  Osim prerade i proizvodnje drva tvrtka nudi i usluge prijevoza trupaca. Temeljem kriterija HGK, a po kojoj trgovačka društva konkuriraju za Zlatnu kunu, IM-COMMERCE d.o.o. je imao je ukupne najbolje pokazatelje za najuspješnije društvo u kategoriji najuspješnijih malih trgovačkih društava u Ličko-senjskoj županiji.

Također je Gospodarsko vijeće Županijske komore Otočac donijelo na prošloj sjednici i odluku o dodjeli priznanja trgovačkim društvima Ličko-senjske županije za 25. i 20. obljetnicu poslovanja.

Dobitnici priznanja Županijske komore Otočac za 25. obljetnicu poslovanja su sljedeća trgovačka društva: Dami d.o.o. Otočac, Givi d.o.o. Otočac, Gogo d.o.o. Otočac, Hadria d.o.o. Novalja, Krojal d.o.o. Otočac, Metalna oprema d.d. Senj, Mirni kutak d.o.o. Otočac, Pavelić d.o.o. Gospić, Pilana Krasno d.o.o. Krasno, Prozorina d.o.o. Prozor i Tomaić-commerce d.o.o. Otočac.

A dobitnici priznanja za 20. obljetnicu poslovanja su: Adralin d.o.o. Senj, B.B. Trans d.o.o. Otočac, Cissa d.o.o. Novalja, Pivovara Ličanka d.o.o. Donje Pazarište, Tvornica duhana Udbina d.o.o. Udbina i Škunca Commerce d.o.o. Novalja.

Pored toga je predsjednik Županijske komore Otočac dr. Joso Brajković dao kratku informaciju gospodarstva ličko-senjske županije u proteklom razdoblju, dok je mr. Zvonimir Savić imao zanimljivu prezentaciju razvojnih raznolikosti i gospodarskih potencijala hrvatskih županija, s posebnim aspektom na Ličko-senjsku županiju.

M. Kranjčević

Podijeli novost na društvenim mrežama!