O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Televizori još uvijek zanimljivi tatima

1/1
Televizori još uvijek zanimljivi tatima
Televizori još uvijek zanimljivi tatima
Objavljeno: 11-12-2017

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (8. – 11. prosinca) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, sedam prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

Od 30. listopada do 8. prosinca ove godine u Senju je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 51-godišnjakinje Zagrepčanke iz koje je ukrao televizore, zidne slike i prijenosno računalo. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će podnijeti kaznenu prijavu nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Korenice (3), Gospića (2), Otočca (1) i Senja (1).

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnomu prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.

Za vrijeme preventivno-represivne akcije „Brzina“ koja je provedena u petak od 14 do 24 sata utvrđeno je 14 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, te tijekom vikenda još 7 takvih prekršaja i 1 prekršaj upravljanja pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u nedjelju u Gospiću kod 34-godišnjega Hrvata (2.44 g/kg).

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Otočca te svađom i vikom na području Gospića. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnima prekršajnima sudovima.

PU ličko-senjska

Podijeli novost na društvenim mrežama!