O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

ŽeneITočka: Sofija Bajić

1/3
ŽeneITočka: Sofija Bajić
ŽeneITočka: Sofija BajićŽeneITočka: Sofija BajićŽeneITočka: Sofija Bajić
Objavljeno: 06-12-2017

Ona je dizajnerica tekstila koja za sebe kaže da je dizajnerica vlastitog života. Ona je majka i baka, poslovna žena, vlasnica tvrtki, pokretač ženskog poduzetništva, promotor zdravog života.

Sofija Bajić iz Novog Sada na sutrašnjoj 2. međunarodnoj konferenciji o ženama u poduzetništvu u Otočcu nastupa u 13.30 sati u prezentacijskoj dvorani hotela Zvonimir, a predstavit će projekt „Biznis na štiklama“, liji je idejni tvorac i organizator. To je velika međunarodna stručna konferencija koja potiče žene na aktivnije gospodarske aktivnosti i želi ih ojačati u poduzetničkom okruženju. Misija Sofije Bajić je povezivanje i suradnja žena u biznisu ma gdje bile. Poručuje ženama da se ohrabre, ne osvrću na prošlost i usmjere na uspješnu budućnost.

Osim toga, osnovala je obiteljsku tvrtku Vitalon prije 25 godina, koja je danas jedan od vodećih proizvođača dijetetskih prirodnih suplemenata i dodataka prehrani te je sada vode suprug i sin. Iz te je aktivnosti nastalo Udruženje za promociju zdravog života Natura Vita koje promovira zdrav život i životne navike, a u sklopu kojeg se održavaju tematska predavanja i edukacije.

I, na kraju, Sofija Bajić je vlasnica modnog studija ekskluzivnih vjenčanica „Sofi studio“ koji se bavi i organizacijom proslava i događaja. Uživam i volim svoj posao, kaže ona i izdvaja svoj životni i poslovni moto:

Privilegija je u životu biti ono što jesi!

 

M.K.G.

foto:Advent u Otočcu/ fb zenenastiklama

Podijeli novost na društvenim mrežama!