O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

ŽeneITočka: Aida Behrem

1/1
ŽeneITočka: Aida Behrem
ŽeneITočka: Aida Behrem
Objavljeno: 02-12-2017

S dvadeset godina radnog iskustva već postajete pravi stručnjak u nečemu, a ako u to još ulazite svim srcem, onda ste sasvim sigurno postigli i zavidne rezultate. Da je to tako potvrđuje i uspješna menadžerica i građanska aktivistica Aida Behrem iz Bihaća, izvršna direktorica organizacije „Žene sa Une“ i članica niza međunarodnih, nacionalnih i regionalnih mreža organizacija civilnoga društva za zaštitu ljudskih prava, uklanjanje predrasuda i izjednačavanje prava marginaliziranih skupina i osjetljivih kategorija stanovništva.

Aida Behrem je rođena u Prijepolju u Republici Srbiji, a stalno prebiva u Bihaću od 1997. godine. Majka je dvoje djece. U poslovnom svijetu uživa ugled motiviranog i posvećenog radnika i kolege sa smislom za razvijanje novih ideja i prihvaćanje različitih mišljenja. Stekla je vještine u projekt menadžemntu, uključujući rad u međunarodnim nevladinim organizacijama CARE International i Arbeiter Samariter Bund e.V Deutschland, na poslovima menadžera projekata i  voditelja ureda, te je kvalificirana za monitoring, evaluaciju projekata i njihovu etapnu provedbu. Radila je na projektima širega značaja i ostvarila kvalitetnu suradnju s brojnim organizacijama civilnog društva u BIH i inostranstvu. Od 2009. obavlja dužnost izvršne direktorice organizacije „Žene sa Une“ iz Bihaća.

Ta organizacija djeluje od 1992. unaprjeđujući demokratske, kulturne, obrazovne, socijalne, ekonomske, zdravstvene interese ljudi i prepoznata je kao pružatelj socijalnih usluga za osjetljive kategorije žena, djece, mladih, starih osoba, osoba s poteškoćama u razvoju. „Žene s Une“ imaju Sigurnu kuću za smještaj žrtava nasilja u obitelji i trgovine ljudima, Dnevni centar za djecu u riziku, Lokalni volonterski servis, Mobilni tim za pružanje socijalnih usluga i Odjel za pripremu i implementaciju projekata i međunarodnu suradnju.

Aida Behrem svakako će imati što reći na 2. međunarodnoj konferenciji žena „Žene I Točka“  7. prosinca u Otočcu.

Njen je životni i poslovni moto: „Stavi srce u svoj posao, a svoj posao u svoje srce“. Ona smatra da se sve može postići ukoliko je čovjek spreman pomoći drugima da dobiju ono što im je potrebno. Svim svojim srcem zalaže se za ideale u koje vjeruje i koji svijet čine boljim, a to su humanost i dobročinstvo.

 

M.K.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!