O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Digitalna garaža - 12. prosinca u Otočcu

1/1
Digitalna garaža - 12. prosinca u Otočcu
Digitalna garaža - 12. prosinca u Otočcu
Objavljeno: 30-11-2017

OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizira interaktivnu radionicu u sklopu programa Google Digitalna garaža. Ova radionica za Ličko-senjsku županiju bit će održana 12. prosinca ove godine u Županijskoj komori Otočac s početkom u 10 sati.  Predviđeno trajanje radionice je 3 sata. Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra.

Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će u sklopu Digitalne garaže demonstrirati kako uspjeti na mreži. Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju? – samo su neka od pitanja koja traže valjane odgovore. Stoga svaki polaznik može imati koristi, neovisno o svojim vještinama, ciljevima ili iskustvu.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Ovakvim radionicama želi se digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Svi zainteresirani za ovu radionicu mogu se prijaviti do 9. prosinca ove godine.

M. Kranjčević

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!